24 – 36 Ay Aralığı İçin Yarım Gün Eğitim

Montessori Anaokullarımızda 24 – 36 ay aralığındaki çocuklara ücretsiz alışma evresinin ardından yarım gün eğitim verilmektedir.

Uzman çocuk gelişimcilerimizin moderatörlüğünde ve grup sorumlusu öğretmenlerimizle çocuklarımızın tüm gelişim alanlarını destekleyen montessori eğitimleri vermekteyiz. 24 - 36 ay aralığındaki çocuklarımızı yarım günlük eğitimlerle anaokuluna hazırlayarak, okula başlama sürecinin çocuklar ve ebeveynlerimiz için daha kolay atlatılabilmesini hedefliyoruz. Yarım günlük eğitim programlarımızda çocuklarımızın günlük yaşam becerilerini geliştirme, sosyal gelişimini destekleme, kendilerini fiziksel ve sözel anlamda ifade etme, grup içerisinde uyumlu hareket etme, sıra bekleme, paylaşma, kurallara uyma, kollektif oyun oynama, grupla işbirliği içinde çalışma, bireysel ve fiziksel farklılıkları benimseme, ince motor gelişimini destekleme, kaba motor gelişiminde ise zihin ve kasların uyum içinde çalışmasını sağlayıyor ve bu alanlarda çocuklarımızın gelişimine destek oluyoruz.

Ayrıntılı bilgi için lütfen iletişime geçiniz.

E-Bülten Kayıt

Montessori Anaokulu hakkında bilgi almak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız